Man aangehouden op verdenking van veroorzaken aanrijding onder invloed op A59

Normal aanhouding boeien001

Politiemensen hebben maandag 28 december 2020 rond 20.00 uur op de A59 ter hoogte van Sprang-Capelle een 28-jarige man uit Raamsdonksveer aangehouden op verdenking van rijden onder invloed van alcohol en/of drugs. De man was kort daarvoor betrokken bij een aanrijding. Hierbij raakte gelukkig niemand gewond.

De verdachte reed met zijn auto achterop de auto plus aanhanger van een 35-jarige vrouw uit Vlissingen. Beide auto’s raakten zwaar beschadigd. Door de klap raakte de aanhanger los van de auto. Gelukkig vielen er geen gewonden. De politie heeft ter plaatse onderzoek gedaan. Uit de blaastest bleek dat de 35-jarige automobilist teveel had gedronken. Ook testte hij positief op cocaïne tijdens de speekseltest. De man is aangehouden en meegenomen naar het politiebureau, waar hij heeft meegewerkt aan bloedafname voor nader onderzoek en een verklaring heeft afgelegd. Zijn rijbewijs is ingevorderd.

Adverteren op InWaalwijk.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op InWaalwijk.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Waalwijk
19:08

18° C

Zwaarbewolkt

0.89 km/h

75%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief