Waalwijker aangehouden op verdenking van zware mishandeling

Normal aanhouding boeien007
Afbeelding: Politie

Een 33-jarige Waalwijker is vanmorgen met toestemming van de officier van justitie door de politie aangehouden op de verdenking van de zware mishandeling van een 49-jarige plaatsgenoot. De verdachte heeft overigens een tegenaangifte gedaan. Het slachtoffer zou juist hem bedreigd en mishandeld hebben.

Zware mishandeling

De 49-jarige man heeft aangifte gedaan van zware mishandeling door de verdachte gepleegd op donderdag 29 mei 2020. Het slachtoffer verklaart dat hij een opmerking had gemaakt over het feit dat de verdachte had meegeboden tijdens een faillissementsverkoop. Hierna had de verdachte hem, zo verklaart hij, vastgepakt en zwaar mishandeld. Het slachtoffer werd met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd en opgenomen. Hij liep een gebroken kaak, een gebroken oogkas, een gebroken neus en een zware hersenschudding op.

Tegenaangifte

Overigens heeft de verdachte op zijn beurt aangifte van bedreiging en mishandeling gedaan tegen de 49-jarige Waalwijker. Hij beschrijft dat zijn opponent hem uitschold, dreigend op hem af kwam en hem een stomp op de borst had gegeven.

Adverteren op InWaalwijk.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op InWaalwijk.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Waalwijk
07:49

18° C

Zwaarbewolkt

0.89 km/h

75%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief