Man aangehouden na bedreiging

Normal aanhouding
Afbeelding: Politie

Bij enkele conflicten is vrijdagavond een man door het lint gegaan. Op het laatst bedreigde hij personeel van een garage met een hamer. De politie was er snel na de melding om hem aan te houden.

Het begon volgens de aangever al op vrijdag 14 maart 2020 om 20.00 uur. Bij een bedrijf aan de Sprangsestraat was een oud medewerker aan komen rijden. De man zocht de confrontatie en dreigde de boel ‘in de fik te steken’. Het personeel wist hem weg te werken en hij vertrok in zijn auto. Maar korte tijd later kwam hij met een hamer het terrein op en bedreigde de medewerkers met de dood. En weer reed hij weg. De politie werd gebeld en er werd een aangifte opgenomen. Ondertussen werd er uitgekeken naar de verdachte. Om 21.00 uur verscheen hij weer in de omgeving van het bedrijf. De politie werd gebeld. Op het moment dat de eerste surveillance eenheid arriveerde raakten de garagemedewerkers in gevecht met de verdachte. Snel opgeroepen politiecollega’s konden de partijen scheiden. De verdachte, een 33-jarige man met onbekende verblijfplaats in Nederland, is aangehouden voor bedreiging. Hij is ingesloten aan het bureau.

Adverteren op InWaalwijk.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op InWaalwijk.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Waalwijk
19:28

18° C

Zwaarbewolkt

0.89 km/h

75%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief