Man beroofd bij bushalte in Kaatsheuvel

Normal politie embleem

Een man is donderdagmorgenvroeg om 5.40 uur beroofd van zijn telefoon en zijn portemonnee door twee andere mannen.

Op donderdag 22 oktober 2020 om ongeveer 5.40 uur zat het slachtoffer bij een bushalte aan de Europalaan te wachten op de bus naar Tilburg. Op dat moment kwamen er twee mannen op hem af. Ze eisten zijn telefoon en portemonnee. Het slachtoffer weigerde deze af te geven. Maar toen ze hem met een mes bedreigden gaf hij de spullen aan de mannen. Hierna zijn de twee verdachten weggerend in de richting van Kaatsheuvel. Het slachtoffer is naar een tankstation gelopen om alarm te slaan. De politie heeft tevergeefs de omgeving afgezocht naar de daders.

Signalement verdachten

De aangever heeft een signalement gegeven van de twee verdachten. Twee mannen tussen de 20 en 25 jaar oud. Dader één heeft een licht getinte huidskleur en praat met een accent. Hij is 1.75 m lang en had een donkerkleurige muts op. Hij was gekleed in een zwart Nike trainingspak. Dader twee was een blanke man van ongeveer 1.80 m lang. Hij had een zwarte pet op en was gekleed in een zwarte jas model bomberjack. Hij had een donkerkleurige broek aan. Beide mannen hadden wegwerpmondmaskers op.

Getuigenoproep

Heeft u die ochtend iets gezien of was u misschien ook rond half zes in de omgeving van de bushalte bij het pretpark, meld dat dan bij ons. Herkent u de daders aan hun signalement meld dat dan ook bij de politie. U kunt hen bereiken via 0900-8844 of WhatsApp (0612207006). Ook kan het anoniem via 0800-7000 of het meldingsformulier van M.

 

Adverteren op InWaalwijk.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op InWaalwijk.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Waalwijk
17:35

18° C

Zwaarbewolkt

0.89 km/h

75%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief