Bram Ladage organiseert het Aardappel Oogst Festival in hartje Rotterdam

Normal aardappel
Afbeelding: Aardappel Oogst Festival

Op zondag 13 oktober organiseert Bram Ladage voor de negende keer op rij het Aardappel Oogst Festival. Dit jaar vindt het festival voor de tweede keer plaats in hartje Rotterdam: pal naast de Markthal. Tijdens het evenement zijn alle patatliefhebbers welkom om te ontdekken hoe de beroemde patatjes van de Rotterdamse patatkoning aan zo’n bijzonder lekker smaak komen. Jong en oud krijgen niet alleen de kans om te herkomst van de patat te achterhalen, maar ook om zelf aan de slag te gaan met het schillen, hakken en bakken van een écht Brammetje. Zodat álle Rotterdammers kunnen genieten van een Brammomentje, verkoopt Bram Ladage speciale patatbonnen tijdens het festival. De totale opbrengst hiervan wordt tijdens een officieel moment overhandigd aan de Voedselbank.

Een ambachtelijk Brammetje

Een Brammetje is niet zomaar een patatje. Het is geen fabrieksproduct, maar een lekkernij die op ambachtelijke wijze wordt bereid. Het World Food Festival staat in het teken van regionale producten: de perfecte gelegenheid voor de Rotterdamse patatkoning om haar fans kennis te laten maken met alle details over haar frietjes. Alle festivalgangers zijn natuurlijk ook in de gelegenheid om te proeven. Met de nadruk op álle festivalgangers. “Het is niet voor elke Rotterdammer vanzelfsprekend om een Brammetje te kopen. Om de armoedegrens een warm hart onder de riem te steken, doneren we dit jaar graag een mooi bedrag aan de Voedselbank. Op deze manier kan elke Rotterdammer genieten van onze lokale trots!”- aldus Rocco Ladage.

Bijzondere gasten

Hoewel de friet het belangrijkste festival ingrediënt is, is een feestje niet compleet zonder muziek. Daarom is er ook gedacht aan een podiumwagen met veel leuke artiesten die de echte festivalsfeer teweeg zullen brengen. Het festival bestaat uit twee delen: op vrijdag 11 oktober komen basisschoolkinderen naar het festivalterrein om alles te leren over de herkomst van de frietjes. Met maar liefst 252 leerlingen spreekt Bram Ladage dit jaar van een recordaantal. Uiteraard zijn alle kinderen uit de havenstad op zondag 13 oktober van harte welkom om hun eigen Brammetje te bakken… En te proeven!

Adverteren op InWaalwijk.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op InWaalwijk.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Waalwijk
18:20

18° C

Zwaarbewolkt

0.89 km/h

75%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief