Man onder invloed aangehouden

Normal 4037569091 459b91903b o

Zaterdag 17 juli 2021 zagen agenten een man die flink onder invloed van alcohol was. Het vermoeden bestond dat de man in een voertuig had gereden, echter hadden de agenten dit niet zelf gezien. Enkele minuten later konden ze hem alsnog aanhouden voor rijden onder invloed.

Rond 19.00 uur zien agenten een voertuig scheef geparkeerd staan in de Cor Wortelstraat. Zij treffen hier een 37-jarige man uit Tilburg aan, met een fles alcohol in zijn hand. Het vermoeden bestaat dat de man onder invloed heeft gereden, maar omdat niemand dit heeft waargenomen, geven zij de man een boete voor openbare dronkenschap. Uit controle blijkt dat de man geen geldig rijbewijs heeft.

Agenten besluiten te vertrekken en in de buurt te blijven. Slechts enkele momenten later worden ze aangesproken door omstanders omdat de man toch in zijn auto is gestapt en tegen een geparkeerde auto is gereden. Dankzij verklaringen van omstanders is de man aangehouden voor rijden onder invloed.

 

Dit artikel verscheen eerst op DeTilburgse.nl

Adverteren op InWaalwijk.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op InWaalwijk.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Waalwijk
18:59

18° C

Zwaarbewolkt

0.89 km/h

75%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief