Poging tot overval op tankstation in Waalwijk

5 maanden geleden gepubliceerd

Op 21 oktober 2023 werd een overvalpoging gedaan op een tankstation aan de Midden Brabantweg in Waalwijk. De verdachte, een man, bedreigde de medewerkster en eiste geld. Hij hield zijn handen in zijn jaszak, suggererend dat hij mogelijk een wapen had.

Snelle reactie medewerkster

De medewerkster reageerde snel door de deur van de beveiligde kassaruimte te sluiten. De overvaller gaf het vervolgens op en verliet het tankstation. De man rende weg in de richting van de Professor Asserweg.

Beschrijving van de verdachte

De verdachte wordt omschreven als een blanke man van ongeveer 40 jaar oud, met een lengte van ongeveer 1,85 meter en een slank postuur. Hij had opvallend dunne armen en droeg op de dag van de overval een donkere snor en baard. Hij had een zwarte jas met capuchon en een legergroene trainingsbroek met een witte streep aan.

Getuigen zagen de man in een geparkeerde auto stappen en zonder verlichting wegrijden in de richting van de KFC. Het is onduidelijk of hij alleen in de auto zat, of dat er ook nog iemand bij hem was.

Oproep tot tips

Indien iemand meer informatie heeft over de overval, de verdachte of het type auto waarin hij vertrok, wordt verzocht contact te zoeken. Bij het hebben van een vermoeden over de identiteit van de verdachte, wordt eveneens aangeraden dit te melden.