Politie arresteert mogelijke drugsdealer in Waalwijk

Normal 15121381050 da93d6f6b9 k
Afbeelding: Shirley de Jong

Waalwijk - Een 21-jarige Waalwijker is maandag 15 juni 2020 omstreeks 03.00 uur door de politie op het St. Jansplein aangehouden ter zake de Opiumwet. De politie vermoedt dat hij bezig was met drugs dealen. In zijn auto werd een gripzakje hennep aangetroffen. Bovendien had hij 15 zakjes cocaïne in zijn onderbroek verstopt en 1115 euro aan contant geld bij zich

Agenten zagen vannacht omstreeks 02.45 uur tijdens hun surveillance een Renault op de parkeerplaats op het St. Jansplein staan. De auto trok hun aandacht omdat de voorlichten brandden en er een man in zat. Zij spraken de bestuurder aan, die vertelde dat hij niet kon slapen. Tijdens de controle zag een van de dienders een lang vloei voor een joint in het portier aan de bestuurderskant. Hierop werd een verder onderzoek ingesteld De bestuurder werd gevraagd uit te stappen en zijn zakken te legen waarna hij een flink stapeltje bankbiljetten op de auto legde. Verder lagen er twee telefoons in de auto en ook nog een zakje hennep. Opvallend was ook een verdikking in zijn onderbroek. Na doorvragen haalde de verdachte daaruit enkele gripzakjes met coke. Hierop is hij aangehouden.

 

Adverteren op InWaalwijk.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op InWaalwijk.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Waalwijk
17:45

18° C

Zwaarbewolkt

0.89 km/h

75%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief