Politie zoekt getuigen na overlijden 31 jarige man Stationsstraat in Waalwijk

Normal politie

Na aanleiding van het overlijden van een 31 jarige inwoner van Kaatheuvel, afgelopen nacht in Waalwijk, is de politie op zoek naar mensen die meer kunnen vertellen over de persoon of de omstandigheden waaronder hij is komen te overlijden. Vooralsnog gaat de politie niet uit van een misdrijf.

Rond 01.20 uur kwam de betreffende man een café binnen aan de Stationsstraat in Waalwijk. Daar bestelde hij aan de bar een drankje. Enige tijd daarna gaf de man de indruk dat hij met zijn hoofd op zijn armen aan de bar in slaap was gevallen. Eenmaal rond sluitingstijd reageerde hij echter niet meer op het verzoek naar buiten te gaan. Hij werd naar buiten gedragen waar hij ineen zonk. Direct werd een ambulance gebeld en werd een reanimatie gestart. Die mocht echter niet meer baten. Denk jij meer te weten over deze persoon of de omstandigheden waardoor hij is komen te overlijden, bel dan 0900-8844 of anoniem 0800-7000. 

Adverteren op InWaalwijk.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op InWaalwijk.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Waalwijk
18:57

18° C

Zwaarbewolkt

0.89 km/h

75%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief