Steekincident in kamerverhuurpand Waalwijk

Normal 2019 04 23 politieauto mercedes pm008
Afbeelding: Politie

Een 27-jarige man uit Letland is dinsdagavond in een kamerverhuurpand aan de Hugo de Grootstraat met een mes in zijn linkerbovenbeen gestoken. De politie arresteerde na een zoekactie in Waalwijk een 30-jarige landgenoot van het slachtoffer als verdachte. Hij werd aangehouden en ingesloten in het cellencomplex.

De politie kreeg dinsdag 28 juli 2020 omstreeks 19.10 uur een melding van een steekincident in een woning aan de Hugo de Grootstraat. Ter plaatse bleek dat een 27-jarige man met een mes gestoken was. Hij werd met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De vermoedelijke dader was in een zwarte VW-Polo gevlucht.  De politie zocht met verschillende eenheden naar het voertuig waarna het werd aangetroffen op een parkeerplaats bij winkelcentrum de Els. De auto werd getakeld. In de nabijheid werd de 30-jarige verdachte aangetroffen en aangehouden.

 

Adverteren op InWaalwijk.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op InWaalwijk.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Waalwijk
19:27

18° C

Zwaarbewolkt

0.89 km/h

75%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief