Twee zwaargewonden bij steekincident in Sprang-Capelle

9 maanden geleden gepubliceerd

Bij een steekincident in een woning aan de Luzerne in Sprang-Capelle zijn zondagavond een man en een vrouw zwaargewond geraakt. De politie heeft een 56-jarige man met Poolse afkomst gearresteerd, die ook de hoofdbewoner van het pand is. De slachtoffers zijn vermoedelijk ook Pools, maar hun identiteit is nog niet bevestigd.

Incident

De politie ontving op zondag 22 oktober 2023 rond 22.20 uur een melding van een steekpartij. Ter plaatse troffen de agenten een man en een vrouw aan die gewond op de grond lagen. Ze waren bij bewustzijn maar nauwelijks aanspreekbaar. Vier ambulances en twee helikopters werden ter plaatse gestuurd en de slachtoffers zijn naar een ziekenhuis gebracht.

Onderzoek

De verdachte werd door agenten in zijn woning gearresteerd. Forensische Opsporing is momenteel bezig met een uitgebreid sporenonderzoek in de woning. De recherche stelt bovendien een nader onderzoek in naar de toedracht van de steekpartij en onderzoekt de relatie tussen de slachtoffers en de verdachte.

Getuigenoproep

De recherche is op zoek naar getuigen van het steekincident. Personen met informatie worden verzocht contact op te nemen. Het zaaknummer van dit incident is 2023270782.